HELLO PLANET
INGYENES STARTUP DESIGNTÁBOR

A Kék Bolygó Alapítvány és a Hello Wood Junior 15-18 év közötti fiatalok jelentkezését várja a Hello Planet startup designtáborba.

Az érdeklődők a jelentkezési lap kitöltésével és startup ötletükkel pályázhatnak az ingyenes táborba, ahol a legjobb tervekből startupot fejleszthetnek a csapatok.

IDŐPONT: 2021. július 25-31.
HELYSZÍN: Patca, Somogy megye
RÉSZVÉTELI DÍJ:
A 80 legötletesebb terv beküldőjének díjtalan
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. július 8. éjfél

A pályázók közül zsűri választja ki a 80 legötletesebb jelentkezőt, akik meghívást kapnak a táborba.

Hello-planet

A július végén megrendezett eseményen a résztvevő fiatalok inspiráló, zöld kezdeményezéseket és vállalkozásokat ismerhetnek meg, valós startup ismereteket szerezhetnek interaktív foglalkozások keretében, valamint design workshopokon dolgozhatják ki terveiket.

A csapatokat mentorok és különböző területekről érkező designerek segítik a kreatív ötletfejlesztésben és a cselekvésre ösztönző programok során. Így a fiatalok lehetőséget kapnak, hogy kreatív és alkotóképességeiket felfedezzék, használják, fejlesszék, ezáltal önmagukat is jobban megismerjék.

A hamisítatlan Junior tábor hangulatot idén is lelkes, hellowoodos táborvezetők és MOME alumni workshopvezetők teremtik meg, hogy a szórakozás, az élmények és a jó társaság se hiányozzon.

A tábor lezárásaként a csapatok rövid pitch keretében mutatkoznak be, a kiemelkedő munkák pedig lehetőséget nyernek, hogy bemutatkozzanak az ősszel megrendezésre kerülő Planet Budapest expó és világtalálkozón is.