PHD ÖSZTÖNDÍJPROGRAM CHILÉBEN

Pályázati kiírás

Folytasd PhD kutatásaidat Chilében, a világszínvonalú Éghajlat- és Reziliencia Kutatási Központ (Center for Climate and Resilience Research – CR2) kutatási projektjében.

  • Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 2.310.000 Ft / fő
  • Időtartama: 5 hónap

Jelentkezési időszak:

2021. március 1 – március 31. 12.00 óra

Kérdéseid vannak? Itt megtalálod a választ:

Gyakori kérdések

AZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM
AZ ALÁBBI TERÜLETEKRE FÓKUSZÁL

Asset 4

Vízvédelem

Asset 5

Természet­védelem

Asset 8

Klíma­változás

Asset 9

Fenntart­hatóság

Asset 10

Zöld innováció

SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT CHILÉBEN!

Az ösztöndíjprogram lehetőséget biztosít egy tudományos fokozattal még nem rendelkező Phd hallgató számára, hogy az Éghajlat- és Reziliencia Kutatási Központ (Center for Climate and Resilience Research – CR2) kutatási projektjében vegyen részt. Az interdiszciplináris kutatás célja a Föld rendszereinek megértése, a vízbiztonság hosszú távú vizsgálata és Chile ellenálló képességének növelése.

A jelentkezőnek hidrológia, mélyépítés vagy azzal egyenértékű területen  kell PhD  tanulmányokat folytatnia, valamint szilárd háttérrel kell rendelkeznie a kvantitatív módszerek és a programozás terén.

A chilei ösztöndíjprogram keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges PhD hallgatókat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb egyetemi tanulmányi lehetőséghez jutni külföldön.