Vízügyi gyakornoki
program

A jelentkezés menete

Töltsd le az oldalon található pályázati dokumentumokat, majd a kitöltött példányokat juttasd el a jelentkezési e-mail-címre!

A program leírása

SEGÍTS MEGELŐZNI A VÍZVÁLSÁGOT!

Érdekel a vizeink sorsa? Szeretnél tenni azért, hogy bolygónk a gyermekeid és unokáid számára is élhető maradjon?

Ebben a programban a kiválasztott hallgatók hazai szakcégeknél és más környezetvédelmi fókuszú szervezeteknél szerezhetnek értékes szakmai tapasztalatot. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány célja, hogy a gyakornoki pozíciók számától függően számos olyan kiválasztott, tehetséges hallgatót támogasson, aki vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással, vízinnovációval kapcsolatos témával foglalkozik.

A gyakornokok a 12 állami egyetem aktív hallgatói közül kerülnek ki. A munka során felmerült témák inspirációul szolgálhatnak egy későbbi szakdolgozat vagy TDK pályamunka megvalósításához. A céges gyakorlat 2 hónap, így akár nyáron, akár egy kevésbé terhelt szemeszterben is megoldható.

A szakmai gyakorlatok az alábbi témákra fókuszálnak:

  • vízvédelem
  • vízépítés
  • vízgazdálkodás
  • vízzel kapcsolatos környezetvédelmi, fenntarthatósági téma

Pályázati kiírás

A pályázat benyújtására a fentebb felsorolt, KBKA által támogatott képzési területeken alap- vagy mesterképzési háttérrel rendelkező minden olyan hallgató jogosult, aki az alábbi gyakornoki álláshirdetések feltételeinek megfelel.

GYAKORNOKI ÁLLÁSHIRDETÉSEK

Knot Kft.
Budapest, 1 fő
2020. tavasz (február-március, április-május, június-július)

Trenecon
Budapest, 1 fő
2020. tavasz (február-március, április-május, június-július)

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.