Vízügyi gyakornoki
program

Tájékoztatás:

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány a koronavírus miatt hozott rendeletekre való tekintettel úgy döntött: határozatlan időre felfüggeszti a környezetvédelmi és vízügyi gyakornoki program jelentkezési időszakát. Ebben elsősorban a hallgatói közösség, valamint a partnercégeink munkatársainak egészsége miatti felelősségérzet vezérelt bennünket. A program jelentkezési időszaka később kerül meghirdetésre, ennek időpontjáról tájékoztatást fogunk adni a honlapunkon.

A programról

Szakmai gyakorlat magadért és másokért

Ebben a programban a kiválasztott hallgatók hazai szakcégeknél és más környezetvédelmi fókuszú szervezeteknél szerezhetnek értékes szakmai tapasztalatot. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány célja, hogy a gyakornoki pozíciók számától függően számos olyan kiválasztott, tehetséges hallgatót támogasson, aki vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással, vízinnovációval kapcsolatos témával foglalkozik.

A gyakornokok a 12 állami egyetem aktív hallgatói közül kerülnek ki. A munka során felmerült témák inspirációul szolgálhattak egy későbbi szakdolgozat vagy TDK pályamunka megvalósításához.

Partnercégeink

Eduvizig logo col cmyk cent hun
Knottlogo
logo
logo
A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.