Külföldi ösztöndíjPROGRAM

2020/2021. I. félév

A jelentkezés lezárult

Köszönjük a kiváló pályázatokat. A jelentkezés 2019. december 4-én lezárult. Amennyiben ez az ösztöndíjprogram felkeltette érdeklődésedet, érdemes megtekintened a további pályázati lehetőségeket is.

A PROGRAM LEÍRÁSA

LÁSS VILÁGOT A BOLYGÓNKÉRT!

Pezsgő diákélet Európa közepén, esetleg nyugodt, csendes környezet északon? Téged mi vonz leginkább, és hol tanulnál legszívesebben a következő szemeszterben?

A külföldi ösztöndíj keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges MSc és PhD hallgatókat kívánta anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szerettek volna a lehető legjobb egyetemi tanulmányi lehetőséghez jutni, külföldön.

Alapítványunk a 2020. szeptember 1. – 2021. január 31. közötti időszakra vállalja a tanulmányokkal kapcsolatos költségek fedezését, a pályázati kiírásban meghatározott értékhatáron belül.

AZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM AZ ALÁBBI TÉMÁKRA FÓKUSZÁLT:

  • Vízvédelem
  • természetvédelem
  • klímaváltozás
  • fenntarthatóság
  • zöld innováció
A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.