Külföldi ösztöndíjPROGRAM

2020/2021. I. félév

A jelentkezés menete

Töltsd le az oldalon található pályázati dokumentumokat, majd a kitöltött példányokat juttasd el a jelentkezési e-mail-címre!

A PROGRAM LEÍRÁSA

LÁSS VILÁGOT A BOLYGÓNKÉRT!

Pezsgő diákélet Európa közepén, esetleg nyugodt, csendes környezet északon? Téged mi vonz leginkább, és hol tanulnál legszívesebben a következő szemeszterben?

A külföldi ösztöndíj keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges MSc és PhD hallgatókat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb egyetemi tanulmányi lehetőséghez jutni, külföldön.

Alapítványunk a 2020. szeptember 1. – 2021. január 31. közötti időszakra vállalja a tanulmányokkal kapcsolatos költségek fedezését, a pályázati kiírásban meghatározott értékhatáron belül.

AZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM AZ ALÁBBI TÉMÁKRA FÓKUSZÁL:

  • Vízvédelem
  • természetvédelem
  • klímaváltozás
  • fenntarthatóság
  • zöld innováció

Pályázati kiírás

A pályázat benyújtására a 12 állami egyetem aktív, tudományos fokozattal még nem rendelkező MSc és PhD hallgatóinak nyílik lehetősége. A pályázaton elnyerhető ösztöndíj értéke maximum bruttó 5.000.000 Ft/fő.

HOL JELENTKEZHETSZ?

A pályázati anyagot a jelentkező kizárólag annak az egyetemnek az e-mail-címére küldheti el, amelyikkel az alábbi intézmények közül hallgatói jogviszonyban áll. A megadott e-mail-címre csak a jelentkezés (pályázat) küldhető. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül, a pályázati kiírás szerint kell eljárni.

Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:bme@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:de@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:ke@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:me@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:oe@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:pe@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:pte@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:soe@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:sze@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:szte@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:szie@kbka.org
Ide küldd EL PÁLYÁZATODAT:nke@kbka.org
A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.