Környezetvédelmi
gyakornoki program

A jelentkezés lezárult

Köszönjük a kiváló pályázatokat. A jelentkezés 2019. október 15-én lezárult. Amennyiben ez a gyakornoki program felkeltette érdeklődésedet, érdemes megtekintened a további pályázati lehetőségeket is.

A program leírása

vedd kézbe a föld sorsát!

Érdekel a környezet- és a klímavédelem? Szeretnél igazán jelentőségteljes munkát végezni, hogy bolygónk a gyermekeid és unokáid számára is élhető maradjon?

Ebben a programban a kiválasztott hallgatók hazai szakcégeknél és más környezetvédelmi fókuszú szervezeteknél szerezhettek értékes szakmai tapasztalatot. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány célja az volt a gyakornoki programmal, hogy a természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal vagy zöld innovációval kapcsolatos témában számos elhivatott hallgatót támogasson.

A gyakornokok a 12 állami egyetem aktív nappali tagozatos hallgatói közül kerültek ki. A munka során felmerült témák inspirációul szolgálhattak egy későbbi szakdolgozat vagy TDK pályamunka megvalósításához.

A szakmai gyakorlatok az alábbi témákra fókuszáltak:

  • természetvédelem
  • klímaváltozás
  • fenntarthatóság
  • zöld innováció
A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.