Környezetvédelmi
gyakornoki program

Tájékoztatás:

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány a koronavírus miatt hozott rendeletekre való tekintettel úgy döntött: határozatlan időre felfüggeszti a környezetvédelmi és vízügyi gyakornoki program jelentkezési időszakát. Ebben elsősorban a hallgatói közösség, valamint a partnercégeink munkatársainak egészsége miatti felelősségérzet vezérelt bennünket. A program jelentkezési időszaka később kerül meghirdetésre, ennek időpontjáról tájékoztatást fogunk adni a honlapunkon.

A programról

Szakmai gyakorlat magadért és másokért

Ebben a programban a kiválasztott hallgatók hazai szakcégeknél és más környezetvédelmi fókuszú szervezeteknél szerezhetnek értékes szakmai tapasztalatot. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány célja a gyakornoki programmal, hogy a természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal vagy zöld innovációval kapcsolatos témában számos elhivatott hallgatót támogasson.

A gyakornokok a 12 állami egyetem aktív nappali tagozatos hallgatói közül kerülnek ki. A munka során felmerült témák inspirációul szolgálhatnak egy későbbi szakdolgozat vagy TDK pályamunka megvalósításához.

Partnercégeink

logo
logo
global interim
logo
Plánum
logo
water logo
logo
logo
logo
Mavir
Mvm group
Nkm logó
Ddc logo nagy
A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.