Global Water Partnership
gyakornoki program
2020/2021. II. félév
2021/2022. I félév

A JELENTKEZÉS MENETE

Töltsd le az oldalon található pályázati dokumentumokat, majd a kitöltött példányokat juttasd el a jelentkezési email címre: palyazatok@kbka.org. A pályázati leíráson kívül érdemes elolvasni a Gyakran ismételt kérdéseket.

A PROGRAM LEÍRÁSA

SZEREZZ NEMZETKÖZI SZAKMAI TAPASZTALATOT!

Pezsgő diákélet Európa közepén, esetleg nyugodt, csendes környezet északon? Téged mi vonz leginkább, és hol próbálnád ki magad gyakornokként legszívesebben 2021-ben?

A Global Water Partnership külföldi ösztöndíj keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges MSc/ MA hallgatókat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb gyakornoki munkalehetőséghez jutni külföldön.

AZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM AZ ALÁBBI TERÜLETEKRE FÓKUSZÁL:

  • Vízdiplomácia
  • Vízkészlet-gazdálkodás

Pályázati kiírás

A pályázat benyújtására tudományos fokozattal még nem rendelkező, valamint nem több mint 2 éve végzett MSc/MA hallgatóknak van lehetőségük.

  • Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 5 121 842 Ft/fő
  • Ösztöndíj időtartama: 6 hónap
  • Jelentkezési határidő: 2020. november 1.
A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.