Global Water Partnership
gyakornoki program
2020/2021. II. félév
2021/2022. I félév

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Köszönjük a kiváló pályázatokat. A jelentkezés november 15-én lezárult. Amennyiben ez az ösztöndíjprogram felkeltette az érdeklődésedet, érdemes megtekintened a további pályázati lehetőségeket is.

A PROGRAM LEÍRÁSA

SZEREZZ NEMZETKÖZI SZAKMAI TAPASZTALATOT!

Pezsgő diákélet Európa közepén, esetleg nyugodt, csendes környezet északon? Téged mi vonz leginkább, és hol próbálnád ki magad gyakornokként legszívesebben 2021-ben?

A Global Water Partnership külföldi ösztöndíj keretein belül a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány azokat a tehetséges MSc/ MA képzést végzett friss diplomásokat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb gyakornoki munkalehetőséghez jutni külföldön.

AZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM AZ ALÁBBI TERÜLETEKRE FÓKUSZÁL:

  • Vízdiplomácia
  • Vízkészlet-gazdálkodás

Pályázati kiírás

A pályázat benyújtására tudományos fokozattal még nem rendelkező, valamint nem több mint 2 éve végzett MSc/MA hallgatóknak van lehetőségük.

  • Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 5 121 842 Ft/fő
  • Ösztöndíj időtartama: 6 hónap
  • Jelentkezési határidő: 2020. november 15.

ÁLLÁSAJÁNLATOK

Gwp global logotype

Szakmai gyakorlat

Pozsony, Szlovákia

2021 január-június vagy július-december

6 hónap

Gwp global logotype

Szakmai gyakorlat

Stockholm, Svédország

2021 január-június vagy július-december

6 hónap

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.