MŰVÉSZETI KUTATÓI ÖSZTÖNDÍJ

JELENTKEZZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAMUNKRA!

Az ösztöndíjprogram keretein belül a Kék Bolygó Alapítvány azokat a tehetséges művészeket kívánja anyagilag támogatni, akik természetvédelemre, klímaváltozásra és fenntarthatóságra fókuszálnak munkájuk során. Az ösztöndíj speciális lehetőségeket nyújt a pályázók számára: képzéseket, megjelenéseket, tanulmányutat, kiállítást, konferenciát vagy belföldi/külföldi felsőoktatási intézménynél folyatott tanulmányokat.

Elnyerhető ösztöndíj: nettó 800 000 + maximum nettó 5 000 000 Ft/fő/ 5 hónap

Ösztöndíj időtartama: 5 hónap

Jelentkezési határidő:

2021. 09. 30.

Muv3-2

Azok a tudományos fokozattal még nem rendelkező DLA/PhD hallgatók, akik aktív hallgatói jogviszonyban állnak a pályázáskor bármely hazai felsőoktatási intézmény valamelyikével.

A jelentkezéshez szükséges kitöltendő dokumentumok a palyazat.kbka.org oldalon keresztül érhetőek el.

A pályázatot a  palyazat.kbka.org oldalon keresztül, PDF formátumú csatolmányokkal lehet beadni.

KÉRDÉSEID VANNAK?
ITT MEGTALÁLOD A VÁLASZT

Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.