KUTATÁSI MUNKA ÖSZTÖNDÍJ

JELENTKEZZ ÖSZTÖNDÍJPROGRAMUNKRA!

Egy tanulmányút, egy speciális szakmai program vagy egy kiszámítható kutatási együttműködés hiányzik a sikerhez?

Az ösztöndíjprogram keretein belül a Kék Bolygó Alapítvány azokat a tehetséges PhD hallgatókat (kutatókat) kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában végeznek tudományos munkát.

A nyertes pályázók a saját projektjüket valósíthatják meg az ösztöndíj keretein belül.

A program során lehetőség van hazai és külföldi kutatási munka végzésére is.

Elnyerhető ösztöndíj: nettó 800 000 Ft/ 5 hónap/ fő + egyszeri kutatási támogatás maximum nettó 5 000 000 Ft/fő/tanulmányi félév

Ösztöndíj időtartama: 5 hónap

Meghosszabbított jelentkezési határidő:

2021. 10. 10.

Kutat3

Azok a tudományos fokozattal még nem rendelkező PhD hallgatók, akik aktív hallgatói jogviszonyban állnak a pályázáskor bármely hazai felsőoktatási intézmény valamelyikével és a pályázati kiírás melléklete Kutatási munka KBA Támogatott szakterületek szerinti területen végez szakmai tevekénységet.

A jelentkezéshez szükséges kitöltendő dokumentumok a palyazat.kbka.org oldalon keresztül érhetőek el.

A pályázatot a palyazat.kbka.org oldalon keresztül, PDF formátumú csatolmányokkal lehet beadni.

KÉRDÉSEID VANNAK?
ITT MEGTALÁLOD A VÁLASZT

Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.