Környezetvédelmi és Vízügyi Gyakornoki Program

SZAKMAI GYAKORLAT

A Kék Bolygó Alapítvány célja, hogy számos olyan kiválasztott, tehetséges hallgatót támogasson, aki vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással, vízinnovációval, klímaváltozással, természetvédelemmel, fenntarthatósággal vagy zöld innovációval kapcsolatos témával foglalkozik.

Ebben a környezetvédelmi és vízügyi gyakornoki programban a kiválasztott egyetemi hallgatók hazai szakcégeknél és más, környezetvédelmi és vízügyi fókuszú szervezeteknél helyezkedhetnek el és szerezhetnek értékes szakmai tapasztalatot.

A gyakornoki állás betöltésének idejére Alapítványunk anyagi támogatást, ösztöndíjat biztosít.

Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 225 564 Ft/ fő / hónap

Ösztöndíj időtartama: 2 hónap

Jelentkezési határidő:

2021. 10. 31.

A pályázatra alap (BA/ BSc) és/vagy mester (MA/MSc) szintű képzést végző és folyamatban lévő tanulmányokkal rendelkező, aktív hallgatói jogviszonyban álló hallgatók jelentkezhetnek.

A jelentkezéshez szükséges kitöltendő dokumentumok a palyazat.kbka.org oldalon keresztül érhetőek el.

A pályázatot a  palyazat.kbka.org oldalon keresztül, PDF formátumú csatolmányokkal lehet beadni.

ÁLLÁSHIRDETÉSEK

KÉRDÉSEID VANNAK?
ITT MEGTALÁLOD A VÁLASZT

Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.