GWP Gyakornoki Program Stockholmban és Pozsonyban

JELENTKEZZ KÜLFÖLDI GYAKORNOKI PROGRAMUNKRA!

A Global Water Partnership külföldi gyakornoki program keretein belül a Kék Bolygó Alapítvány azokat a tehetséges MSc/ MA képzést végzett friss diplomásokat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb gyakornoki munkalehetőséghez jutni külföldön.

A Kék Bolygó  Alapítvány célja, hogy évente három olyan tehetséges friss diplomást támogasson gyakornoki pozícióktól függően, akik vízvédelemmel, vízgazdálkodással vagy vízzel kapcsolatos környezetvédelmi, fenntarthatósági témával foglalkoznak. Az Alapítvány ezzel a lehetőséggel esélyt kíván teremteni a minőségi szakmai tapasztalatra, kapcsolatépítésre és akár egy szakirányú főállásra a tanulmányaik végeztével.

Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 5 121 842 Ft/fő/ 6 hónap

Ösztöndíj időtartama: 6 hónap

Jelentkezési határidő:

2021. 10. 31.

GWP GYAKORNOKI PROGRAM

A tudományos fokozattal még nem rendelkező, valamint nem több mint 2 éve végzett MSc/MA hallgatók.

A jelentkezéshez szükséges kitöltendő dokumentumok a palyazat.kbka.org oldalon keresztül érhetőek el.

A pályázatot a  palyazat.kbka.org oldalon keresztül, PDF formátumú csatolmányokkal lehet beadni.

KÉRDÉSEID VANNAK?
ITT MEGTALÁLOD A VÁLASZT

Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.