Szakmai programok

A fontos ügyekben együttműködésre van szükség! Nagy örömünkre szolgál, hogy kiváló hazai és külföldi szervezetekkel dolgozhatunk együtt egy élhetőbb Földért.

Legfrissebb

Kép1

KBKA a krynicai gazdasági fórumon

KBKA a krynicai gazdasági fórumon 1024 683 Kék Bolygó

Először kapott meghívást a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány arra a nemzetközi gazdasági fórumra, amelyet ebben az évben 29. alkalommal rendeztek meg a lengyelországi Krynicában. A közép-európai fórum mára meghatározó szerepet tölt be a kelet-közép-európai régió politikai és gazdasági szereplőinek életében. A fórum célja, hogy a több mint 60 országból érkező 4000 résztvevő számára szakmai beszélgetések…

Részletek

Szakmai programok

Csatlakoztunk a hblf-hez!(1)

Csatlakoztunk a HBLF-hez!

Csatlakoztunk a HBLF-hez! 1024 683 Kék Bolygó

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány aktív közreműködésével segíti elő Magyarország társadalmi, gazdasági és környezeti fenntartható fejlődését.

Bcsdh – együtt a vállalati fenntarthatóságért(1)

BCSDH – Együtt a vállalati fenntarthatóságért

BCSDH – Együtt a vállalati fenntarthatóságért 1024 683 Kék Bolygó

A Business Council for Sustainable Development in Hungary tagjaként hisszük, hogy a fenntartható fejlődés érdekében össze kell fognunk. A BCSDH ajánlása támpontot ad a vállalatok vezetőinek, és tökéletes összhangban áll Alapítványunk célkitűzéseivel.

Illágálishulladékmegszüntetése(1)

ZEEWA: Innovatív platform az illegális hulladék megszüntetéséhez

ZEEWA: Innovatív platform az illegális hulladék megszüntetéséhez 1024 678 Kék Bolygó

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány együttműködésével létrejött a zeewa.io oldal, melyen a ZEEWA (zero emission waste) illegálishulladék-bejelentő platform hamarosan megkezdi működését.

fajbook

Fajbook: Elő a telefonokkal!

Fajbook: Elő a telefonokkal! 1024 710 Kék Bolygó

Alapítványunk támogatásával indul világ- és állathódító útjára a Fajbook, amely egy olyan, állatok megismerésére irányuló fotóverseny, ahol nem a képek minősége számít, hanem a mennyiség és a fajok ismerete.

A002 c024 0103uy

Természet- és környezetvédelem filmen

Természet- és környezetvédelem filmen 1024 683 Kék Bolygó

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál mára a régió kiemelkedő természet- és környezetvédelmi eseménye lett. Nagy örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk a Gödöllőben megrendezésre kerülő fesztivált, amelyre tavaly több mint 1500 nevezés érkezett, 104 országból.

Fentarthatóságaziskola(1)

A fenntarthatóság az iskolapadban kezdődik

A fenntarthatóság az iskolapadban kezdődik 1024 483 Kék Bolygó

Alapítványunk a Fenntarthatósági Témahét kiemelt támogatója. Hisszük, hogy aktívan és sokrétűen szükséges hozzájárulnunk az iskoláskorú gyerekek Földünkkel kapcsolatos szemléletváltásához.

Nemzetközi projektek

Kép1

KBKA a krynicai gazdasági fórumon

KBKA a krynicai gazdasági fórumon 1024 683 Kék Bolygó

Először kapott meghívást a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány arra a nemzetközi gazdasági fórumra, amelyet ebben az évben 29. alkalommal rendeztek meg a lengyelországi Krynicában. A közép-európai fórum mára meghatározó szerepet tölt be a kelet-közép-európai régió politikai és gazdasági szereplőinek életében. A fórum célja, hogy a több mint 60 országból érkező 4000 résztvevő számára szakmai beszélgetések…

2457(1)

Urban Future Global Conference – Fenntartható városok mindenekfelett

Urban Future Global Conference – Fenntartható városok mindenekfelett 1024 768 Kék Bolygó

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány is részt vett Európa legnagyobb, a fenntartható városok iránt elkötelezett személyek és szervezetek számára megrendezett konferenciáján, melyre 2019. május 22. és 24. között került sor Európa zöld fővárosában, Oslóban.

Water summit – harmadszor is budapesten(1)

Budapest Water Summit – Harmadszor is Budapesten

Budapest Water Summit – Harmadszor is Budapesten 1024 684 Kék Bolygó

2013 és 2016 után idén ismét Budapesten kerül megrendezésre a Víz Világtalálkozó. A nagyléptékű eseményre október 15. és 17. között kerül sor. A világtalálkozó fővédnöke Áder János köztársasági elnök.

Wssc 2019 – irÁny finnorszÁg(1)

WSSC 2019 – Irány Finnország

WSSC 2019 – Irány Finnország 1024 683 Kék Bolygó

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány két általános iskolás diák és egy tanár kiutazását támogatja, így Magyarország is részt vesz az ENO Schoolnet által szervezett World Summit of Students for Climate csúcstalálkozón.

Szervezeti

együttműködések

Küzdjünk együtt a klímaváltozás hatásai ellen! Ha szervezeteddel szívesen részt vennél konferenciák, edukációs és támogatási programok, illetve szakmai kiadványok vagy könyvek megalkotásában, vedd fel velünk a kapcsolatot!

1. Adatok
2. Üzenet

Lezárult projektek

Dubaiexpo(1)

Expo 2020 Dubai – Világraszóló lehetőség június 30-ig

Expo 2020 Dubai – Világraszóló lehetőség június 30-ig 1024 683 Kék Bolygó

Alapítványunk is részt vesz a 2020. évi Dubaji Világkiállításon, amelynek Global Best Practice Programme elnevezésű felhívására érdemes jelentkeznie annak, aki szívesen bemutatná az Agenda 2030-ban meghatározott 17 Fenntartható Fejlődési Céllal összhangban álló programját.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.