Programjaink

A fontos ügyekben együttműködésre van szükség! Nagy örömünkre szolgál, hogy kiváló hazai és külföldi szervezetekkel dolgozhatunk együtt egy élhetőbb Földért.

Legfrissebb

A műhely

A Műhely – új eseménysorozat indul

A Műhely – új eseménysorozat indul 1024 683 Kék Bolygó

A legkiválóbb egyetemistákat összehozzuk a legkiválóbb gondolatokkal. Februártól minden hónapban egyszer kinyitjuk a Műhelyt.

Részletek

Programjaink

A műhely

A Műhely – új eseménysorozat indul

A Műhely – új eseménysorozat indul 1024 683 Kék Bolygó

A legkiválóbb egyetemistákat összehozzuk a legkiválóbb gondolatokkal. Februártól minden hónapban egyszer kinyitjuk a Műhelyt.

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

Természet- és környezetvédelem filmen

Természet- és környezetvédelem filmen 1024 683 Kék Bolygó

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál mára a régió kiemelkedő természet- és környezetvédelmi eseménye lett. Nagy örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk a Gödöllőben megrendezésre kerülő fesztivált, amelyre tavaly több mint 1500 nevezés érkezett, 104 országból.

fiurol apara

Fiúról Apára!

Fiúról Apára! 1024 683 Kék Bolygó

A környezetvédelem lehet játékos és érdekes. Akár annyira, hogy a tudás fiúról apára szállhasson. Az Alapítványunk által támogatott Fiúról Apára Program pont ezzel a céllal jött létre, és hamarosan a hazai óvodák mellett az iskolák is kihasználhatják a kezdeményezés előnyeit.

Csatlakoztunk a hblf-hez!(1)

Csatlakoztunk a HBLF-hez!

Csatlakoztunk a HBLF-hez! 1024 683 Kék Bolygó

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány aktív közreműködésével segíti elő Magyarország társadalmi, gazdasági és környezeti fenntartható fejlődését.

Bcsdh – együtt a vállalati fenntarthatóságért(1)

BCSDH – Együtt a vállalati fenntarthatóságért

BCSDH – Együtt a vállalati fenntarthatóságért 1024 683 Kék Bolygó

A Business Council for Sustainable Development in Hungary tagjaként hisszük, hogy a fenntartható fejlődés érdekében össze kell fognunk. A BCSDH ajánlása támpontot ad a vállalatok vezetőinek, és tökéletes összhangban áll Alapítványunk célkitűzéseivel.

Illágálishulladékmegszüntetése(1)

ZEEWA: Innovatív platform az illegális hulladék megszüntetéséhez

ZEEWA: Innovatív platform az illegális hulladék megszüntetéséhez 1024 678 Kék Bolygó

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány együttműködésével létrejött a zeewa.io oldal, melyen a ZEEWA (zero emission waste) illegálishulladék-bejelentő platform hamarosan megkezdi működését.

Nemzetközi projektek

Kbka weboldalhoz-1-01

HBLF Kék Bolygó Klímavédelmi Díj

HBLF Kék Bolygó Klímavédelmi Díj 1024 682 Kék Bolygó

Keressük az év klímavédő vállalkozását!
A Hungarian Business Leaders Forum és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztönözni kívánja azokat a kiváló vállalkozásokat, melyek elkötelezték magukat a természet, a klíma védelme iránt.

Kbka weboldalhoz-2

ÖKOINDUSTRIA 2020 – Későbbre halasztva, megduplázva

ÖKOINDUSTRIA 2020 – Későbbre halasztva, megduplázva 1024 538 Kék Bolygó

A járványügyi készültségi időszak friss információi alapján, a vonatkozó szabályok ismeretében a Szövetség úgy döntött, hogy elhalasztja az idén novemberre tervezett nemzetközi szakkiállítását és azt jövő április 28-30-a között rendezi meg a Millenárison. Az idei novemberi dátumra online szakmai kerekasztallal, konferenciákkal készül a szervezőcsapat.

Shutterstock 67022755 web

Van-e ok pánikra a klímavédelem kapcsán 2020-ban?

Van-e ok pánikra a klímavédelem kapcsán 2020-ban? 1024 657 Kék Bolygó

2020 a klímaváltozás szempontjából is jelentős év. Elemzésünkből megtudhatod, hogy milyen ajtókat nyitott meg a koronavírus okozta új helyzet.

Tedx Countdown

TEDx Countdown: Visszaszámlálás indul

TEDx Countdown: Visszaszámlálás indul 1024 683 Kék Bolygó

A TEDxDanubia Countdownnal a TED globális kezdeményezéséhez csatlakozunk a klímaválság megoldásainak felkutatására és a mihamarabbi cselekvés ösztönzésére.

Sitányi László mentorál

Véget ért a speedmentoring és workshop program

Véget ért a speedmentoring és workshop program 1024 683 Kék Bolygó

Kimagaslóan erős volt a mentorprogram jelentkezőinek mezőnye, így az eredetileg tervezett hat csapat helyett nyolc vehetett részt a programban.

Nagyon Kék Könyv

Megjelent a Nagyon Kék Könyv

Megjelent a Nagyon Kék Könyv 1024 683 Kék Bolygó

Gévai Csilla Nagyon Kék Könyv című alkotása olyan ismeretterjesztő kézikönyv a vízről, mely szórakozva tanít és humorosan gondolkodásra serkent.

Szervezeti

együttműködések

Küzdjünk együtt a klímaváltozás hatásai ellen! Ha szervezeteddel szívesen részt vennél konferenciák, edukációs és támogatási programok, illetve szakmai kiadványok vagy könyvek megalkotásában, vedd fel velünk a kapcsolatot!

1. Adatok
2. Üzenet
A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.