Csatlakoztunk a HBLF-hez!

Csatlakoztunk a HBLF-hez!

Csatlakoztunk a HBLF-hez! 1024 683 Kék Bolygó

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány aktív közreműködésével segíti elő Magyarország társadalmi, gazdasági és környezeti fenntartható fejlődését.

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) – melyet Károly walesi herceg alapított 1992-ben – Magyarország kiemelkedő, vállalatirányítással, innovációval, társadalmi felelősségvállalással foglalkozó szervezete, a világ egyik legerősebb Business Leaders Foruma.

Közel 100, a felelős vállalatirányítás iránt elkötelezett hazai és nemzetközi vállalkozást, az üzleti szektor legfontosabb, elsőszámú vezetőit, döntéshozóit és elismert szakértőit tömörítő non-profit szervezet.

Mi a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványnál örülünk annak, hogy csatlakozhattunk a Hungarian Business Leaders Forumhoz, mert hisszük és tudjuk, hogy a HBLF vezetése és a Forum tagjai elkötelezettek Alapítványunk célkitűzései mellett. Reméljük, hogy ezentúl egymás munkáját segítve és kiegészítve tehetünk azért, hogy a jövő nemzedéke jobb körülmények között, egészségesebb és fenntarthatóbb környezetben élhessen.

Hblf logo 2014 vágott