A fenntarthatóság az iskolapadban kezdődik

A fenntarthatóság az iskolapadban kezdődik

A fenntarthatóság az iskolapadban kezdődik 1024 483 Kék Bolygó

Alapítványunk a Fenntarthatósági Témahét kiemelt támogatója. Hisszük, hogy aktívan és sokrétűen szükséges hozzájárulnunk az iskoláskorú gyerekek Földünkkel kapcsolatos szemléletváltásához.

A Fenntarthatósági Témahét tanóráinak, tematikus óraterveinek és mintaprojektjeinek köszönhetően az alsó és felső tagozatosok, valamint a középiskolások is hiánypótló, hasznos tudással gazdagodhatnak.

A 2019. évi Fenntarthatósági Témahét témakörei a közösségi közlekedés, a víz, valamint a Globális Célok közül az Egészség és jóllét, a Fenntartható városok és közösségek, továbbá a Fellépés az éghajlatváltozás ellen témái köré szerveződnek.

A projekt sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy tavaly összesen 1522 iskola 18.881 osztállyal és 318.316 diákkal regisztrált a Témahétre. Ha szeretnél még többet megtudni a Fenntarthatósági Témahét projektjeiről, látogass el weboldalukra, ahol Áder János köztársasági elnök rendkívüli tanóráját is megnézheted.

Logotop

A Fenntarthatósági Témahétről az OzoneTV-ben

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.