Sokrétű klímavédelmi együttműködés a Belügyminisztériummal

Sokrétű klímavédelmi együttműködés a Belügyminisztériummal

Sokrétű klímavédelmi együttműködés a Belügyminisztériummal 1024 683 Kék Bolygó

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány átfogó megállapodást kötött a Belügyminisztérium két szervezeti egységével, a Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkársággal, valamint az Önkormányzati Helyettes Államtitkársággal.

Az együttműködés egyik legfontosabb eleme egy olyan közép- és felsőfokú oktatásban megvalósuló ösztöndíjprogram, amely a vízügyi képzési terület tehetséges hallgatóira fókuszál.

Tenni kívánunk a természetes vízvisszatartási megoldások népszerűsítéséért is, ezért a Belügyminisztérium klímagazdálkodással kapcsolatos, nagyszabású rendezvényeinek Alapítványunk lesz a védnöke. Az Önkormányzati Helyettes Államtitkárság pedig segítséget nyújt a LIFE-MICACC projekt szemléletformáló rendezvényeinek szakmai előkészítésében.

Fontosnak tartjuk, hogy a jövőben olyan vízi létesítmények jöhessenek létre, amelyek szem előtt tartják a természet- és környezetvédelmi szempontokat. Ezért a Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság pályázati felhívásának kommunikációja mellett a szponzorok felkutatását is vállaljuk.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk, melyet a honlap használatával tudomásul veszel.